Tilaus- ja toimitusehdot

Maksutavat

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: käteismaksu noudon / toimituksen yhteydessä ja lasku (tilisiirto). 

Tilausteokset

Tilaustöissä asiakkaalta veloitettua etukäteismaksua (20% tilauksen lopullisesta hinnasta) ei palauteta, mikäli kauppa peruuntuu asiakkaasta johtuvista syistä. Ennakkomaksu hyvitetään aina teoksen loppumaksun yhteydessä. Mikäli kauppa peruuntuisi taiteilijan puolelta, syynä olisi ylitsepääsemätön este (loukkaantuminen, vakava pitkäaikainen sairastuminen). Tällöin sopimus raukeaa ja ennakkomaksu palautetaan kokonaisuudessaan takaisin asiakkaalle viipymättä.

Tilausten toimitus

Teos pakataan huolellisesti ja toimitetaan Matkahuollolla. Muistathan täyttää aina puhelinnumerosi tilauksen yhteydessä, jotta saat ilmoituksen toimituksesta.

Toimitusaika Suomeen on 3 - 14 vuorokautta. Tilaustöiden toimitusaika on sopimuksen mukaan.

Toimituskulut

  • Taideteokset 20 €
  • Taideprintit 15 €

Kun olen lähettänyt tilauksesi, saat sähköpostiisi ilmoituksen, joka sisältää seurantatiedot. Kuljetus on vakuutettu.

Mikäli haluat toimituksen muualle kuin Suomeen, otathan yhteyttä ennen tilauksen tekoa eevaforsstrom.art@gmail.com.

Toimituksen seuranta

Kun tilauksesi on lähetetty, saat seurantatunnuksen sähköpostitse tilausta tehdessä ilmoitettuun osoitteeseen.

Palautusoikeus

Toivon, että rakastut hankintaasi ♡. Jos kuitenkin haluat palauttaa teoksen, voit tehdä sen 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Palautusten toimituskuluista vastaa asiakas.

Ota ennen palautusta yhteyttä osoitteeseen eevaforsstrom.art@gmail.com. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Palautusten käsittelyaika on 10 - 15 arkipäivää. Kun palautus on hyväksytty, hyvitys maksetaan alkuperäiselle maksutavalle.

Pakkaathan teoksen alkuperäiseen pakkaukseen huolellisesti. Palautus tulee tehdä käyttäen samaa toimitustapaa kuin alkuperäisessä toimituksessa.

Säilytä kuitti palautuslähetyksestä, kunnes olet saanut hyvityksen tai kuittauksen, että palautus on loppuunkäsitelty. Jos palautuslähetys katoaa kuljetuksen aikana, Eeva Forsström Art ei ole velvollinen hyvittämään tuotteita, jotka eivät ole saapuneet palautuksena takaisin yritykselle.

Palautusosoite:

Eeva Forsström Art
Prosessikatu 1 A
21100 Naantali

Tilauksen noutamatta jättäminen

On asiakkaan velvollisuus huolehtia, että paketti noudetaan ajallaan noutopisteestä. Noutamatta jätetty paketti palautuu lähettäjälle, ja tilauksesta tehdään hyvitys alkuperäisellä maksutavalla. Veloitamme 2 x hinnaston mukaiset toimituskulut noutamatta jääneestä tilauksesta. Toimipaikkapalautuksena palautunutta pakettia ei lähetetä uudelleen.