"Lopputulos oli aivan uskomaton!"

03.02.2022

"Olen tuntenut taiteilija Eeva Forsströmin jo vuodesta 2013. Ensi kerran tutustuin hänen töihinsä ollessani vierailulla hänen kotonaan ja nähdessäni siellä seinällä hänen maalauksiaan.

Vaikutuin niistä ja ajattelin, että haluan tilata häneltä jonain päivänä teokset myös omaan kotiini. Jätin ajatuksen hautumaan, kunnes kesällä 2020 olin perheeni kanssa lomamatkalla Porvoossa. Kävimme eräällä taidehuoneella ja näin siellä isoja värikkäitä maalauksia. Ajatus tilaustyöstä palasi mieleeni ja laitoin heti Eevalle viestiä. Kerroin haluavani jotain värikästä ja omalaatuista.

Matkalta palattuani keskustelimme tilaustyöstä tarkemmin ja Eeva kyseli tarkentavia kysymyksiä toiveistani. Kerroin ajatuksistani, mutta annoin hänelle vapaat kädet teoksen toteuttamiseksi ja onneksi annoin, koska lopputulos oli aivan uskomaton.

Taulut ovat jotain mitä en edes ymmärtänyt pyytää. Rakastan niitä!

Teoksessani on kolme osaa. Jokaisessa osassa on hahmo/hahmoja ja useita kauniita yksityiskohtia. Kaikki kolme maalausta toistavat samoja sävyjä sekä elementtejä ja luovat kauniisti yhtenäisen teoksen, ollen kuitenkin samalla jokainen oma, uniikki yksilönsä."

- Satu Aaltonen, Naantali

Teos: Do you see me now?