Every artist dips his brush in his own soul, and paints his own nature into his pictures.

- Henry Ward Beecher

Teos minulta sinulle

Pidätkö teoksistani, mutta juuri se oikea ei löytynyt galleriastani? Tai haluaisitko ilahduttaa sinulle tärkeää ihmistä uniikilla lahjalla? Otan vastaan tilaustöitä mahdollisuuksieni mukaan ympäri vuoden.

Jätä viestillä tarjouspyyntö, niin vastaan viestiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Huomaathan, että tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään! Vastaan aina sähköpostitse, jonka jälkeen sovimme mahdollisesta tilauksesta kirjallisesti. Teosten toimitusaika on yleensä 2 - 6 kuukautta.

Prosessi

Kuvaile minulle jo tarjouspyynnössä mahdollisimman tarkasti toiveitasi. Esimerkiksi koko, värimaailma, tekstuuria vai tasaista pintaa, abstrakti vai esittävä, mitä tunteita teoksen tulisi välittää, onko jokin elämäntapahtuma, jota teoksen halutaan kuvaavan?

Kaikkea ei tietenkään tarvitse tietää heti kättelyssä. Jos tiedät vain haluavasi teokseni, mutta muu on vielä epäselvää, niin sekään ei ole ongelma. Autan mielelläni suunnittelussa ja viimeistään keskustellessamme saamme varmasti hiottua suunnitelman kirkkaaksi! 


Tilausteoksen hinta

Tilaustyön hinta sovitaan aina etukäteen. Hinta riippuu maalauksen koosta ja aiheen vaativuudesta. Ennakkomaksu on 20 % sovitun maalauksen hinnasta, loppumaksu noudettaessa tai ennen postitusta. Toimituskulut (20 €) lisätään hintaan.

Pieni teos

40 x 40 cm canvakselle

100-195 €

Keskikokoinen teos

60 x 80 cm canvakselle

160-360 €

Suuri teos

89 x 116 cm canvakselle

210-600 €

XXL

100 x 150 cm tai isompi

470-2000 €

Pyydä tarjous tilausteoksesta

Kuvailethan mahdollisimman tarkasti toiveitasi teoksesta. Vastaan viestiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä.